Voetbal

Panna Knock Out Voetbalpark bij fc Harlingen

Fc Harlingen zal zaterdag 17 september omgetoverd worden in 1 groot Panna Knock Out Voetbalpark. Het voetbalpark, waar de jeugdleden diverse skills kan laten zien, wordt geopend door niemand minder dan “King of Panna” Easy Man. 

Jeand Doest, ook wel bekend als Easy Man heeft het als geboren straatvoetballer van de Rotterdamse pleintjes geschopt tot het voetballen met grootheden als Usain Bolt en Ronaldinho. Jeand heeft zichzelf twee keer tot wereldkampioen panna gekroond en staat binnen de scene bekend als ‘King of Panna’. Hij heeft zijn skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai. Onnavolgbaar met de bal aan de voet! Met zijn unieke looks en skills maakt hij van elke gelegenheid een echte show.

Na de spectaculaire opening zal de jeugd op het voetbalpark een parcours van diverse toffe onderdelen langsgaan. Bij elk onderdeel kunnen zij hun skills en moves laten zien. Het volledige programma van het jubileumweekend is terug te vinden op www.fc-harlingen.nl of kijk op de bekende socials zoals Facebook en Instagram. Toeschouwers zijn van harte welkom!

|Doorsturen

BuienradarAgenda