Jeugdoverzicht fc Harlingen

Afgelopen zaterdag zagen we bij fc Harlingen teams met rood/witte en geel/zwarte tenues en even werd er gedacht dat de reünie al begonnen was. Het bleken Makkum en AVV te zijn, tegenstanders van JO14 en JO9. Een klein overzichtje van afgelopen weekend:

Fc Harlingen JO8-JO9

JO9-1 nam het in Leeuwarden op tegen een sterk FVC JO9-1. De jongens van JO9-2 speelden thuis onder toezicht van vele supporters tegen AVV JO9-1. Het team van Terschelling speelde in geel/zwarte tenues en menigeen ging terug in de tijd van R.K.v.v. Robur. “Weest nog?...” Maar goed, het leidde de kinderen gelukkig niet af want er werd volop gescoord.

Fc Harlingen JO11-JO12

Tegen de JO11-2 Combinatie Dronrijp Foarut (DFC) konden de jongens van fc Harlingen JO11-1 niet op en zij verloren dan ook met 6-0. Fc Harlingen JO12-1 ging het afgelopen woensdagavond in Sexbierum opnemen tegen SJO AVC/Tzummarum JO12-1. Over deze wedstrijd later meer.

Fc Harlingen JO14-JO15

De jongens van JO14 wonnen met ruime cijfers van Makkum JO14-1. Inderdaad, het team met die andere prachtige tenues (rood/wit). Het werd 9-1. JO15 kende een prima eerste helft in Bolsward maar gaven het in de tweede helft totaal weg waardoor SC Bolsward JO15-1 met 6-3 als winnaar het veld afliep.

Fc Harlingen JO17-JO19

Bij Zeerobben werd een zeer evenwichtige wedstrijd gespeeld door fc Harlingen JO17-1 en Zeerobben JO17-2. De tegenstander kwam weliswaar op voorsprong maar fc Harlingen wist de stand gelijk te trekken. De (terechte) eindstand leek dan ook 1-1 te worden... maar na acht minuten extra tijd werd dan toch de 2-1 gemaakt. De thuiswedstrijd van de JO19-1 werd door de tegenstander afgelast.