Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Nog niet zoals een zaterdag hoort te zijn, maar er waren afgelopen weekend weer een aantal jeugdteams te vinden bij fc Harlingen. Zonder publiek uiteraard maar Age was er gelukkig wel weer bij om het sportcomplex te openen. Net als iedereen is ook hij blij dat er stukje bij beetje weer meer kan en mag.

Alle trainingen bij de jeugdteams van fc Harlingen zijn hervat. Van de allerjongste JO8 tot en met de JO17, het is weer volle bak op bijna alle avonden van de week. Maar ook op de zaterdag komt er meer en meer beweging. Afgelopen weekend speelden JO14 en JO15 onderling een oefenwedstrijd en de meiden van MO15-1 kregen een extra training. Voor de winterstop was dit team nog een MO13 en speelden ze op half veld. Ervaring hebben de meiden omstebeurten opgedaan door in andere teams mee te doen en vanaf nu gaan ze zelf het grote veld ontdekken en starten ze hopelijk snel met de competitie.  

 

Deze week bij fc Harlingen

Naast de gewone trainingen die op doordeweekse dagen plaatsvinden, spelen de meiden van MO15 en MO17 zaterdag een onderlinge oefenwedstrijd. Welke teams er zaterdag nog meer volgen is nu nog niet bekend maar ongetwijfeld zal de zaterdag meer en meer gebruikt gaan worden om het wedstrijdritme bij de jeugdteams op te bouwen zodat iedereen straks fit is zodra de competitie van start mag. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda