Sport

HMHC Dames komt net tekort in Hoogezand

Voor de eerste competitiewedstrijd mochten de meiden van HMHC afreizen naar Hoogezand. Een bekende tegenstander die altijd veel weerstand biedt. Met gezonde spanning en een goede voorbereiding begonnen de dames aan de wedstrijd.

Toch was Hoogezand in de eerste helft de betere partij. Dit resulteerde in een 1-0 achterstand voor de dames van Harlingen. In de kleedkamer kregen de meiden een peptalk van coach Claire en gingen ze vol energie weer het veld op. Na het fluitsignaal gaven de meiden van Harlingen weer goede druk en ze herpakten het spel weer, er ontstonden mooie acties en goede kansen, maar helaas ging de bal de goal niet in.

Toch bleven de meiden doorgaan en creëerden ze nog een aantal strafcorners maar het geluk was helaas niet aan de Harlinger kant. Ondanks de vele reddingen van keeper Sterre en de goed verdedigde strafcorners, wist Hoogezand toch nog een goaltje te maken door een foutje in de omschakeling.

 

De meiden van Harlingen hebben zichzelf goed herpakt maar dit was helaas niet genoeg. Ze hebben gestreden tot het eindsignaal en nemen deze energie mee naar de volgende wedstrijd. Aankomende zondag spelen ze op het veld tegen Eelde om 13:15 uur. Het is dan ook Super Sunday dus het belooft een gezellige dag te worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda