Voetbal

De meiden van Zeerobben

Voor de vrouwen de eerste testcase in de 3e klasse na het kampioenschap van vorig seizoen. En die hebben ze, ondanks het verlies, goed doorstaan. Ze troffen de vrouwen van Sneek Witzwart die vorig seizoen nog lang meededen om het kampioenschap in de 3e klasse. 

 

De wedstrijd ging gelijk op en steeds kwamen de vrouwen terug vanuit achterstand. Maar toen de 2-3 viel was er nog te weinig tijd over om de stand gelijk te trekken. Het bleef 2-3. Morgen de uitwedstrijd tegen SJO WTTC uit Terwispel. En morgen gaat ook de competitie van start voor de vrouwen van VR18+1. Zij spelen hun competitie op de vrijdagavond en treffen vanavond om 19.00 uur Mulier. Een uur later om 20.00 uur spelen ze tegen Oosterlittens. Om 20.30 uur is Makkum de tegenstander en om 21.00 uur wordt de avond afgesloten tegen Arum. 

Samen met sc Terschelling maakt MO15-1 de dienst uit in de 2e klasse. Beide teams boeken grote overwinningen. MO15-1 trof afgelopen zaterdag Berlikum thuis en walste daar met 14-0 overheen. Beide teams staan met 7 punten uit 3 wedstrijden bovenaan en beiden hebben ook een doelsaldo van +23. Morgen speelt MO15-1 al vroeg in de ochtend uit in en tegen St. Annaparochie. 

En ook MO15-2 doet het uitstekend. Na twee overwinningen op rij speelden ze afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Stiens. Het werd een spannende wedstrijd die uiteindelijk nipt met 3-2 door Zeerobben werd verloren. Maar toch blijft MO15-2 op een keurige tweede plaats staan in de competitie achter Beetgum die ze morgen thuis om 8.45 uur treffen. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda