Voetbal

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen. De enorme aantallen van meisjes die dan op de trainingsvelden rondlopen. Routiniers maar ook meisjes die nog maar net voetballen, ze horen er allemaal bij! Afgelopen weekend mochten ze hun voetbalkunsten tonen aan het grote publiek. Een klein overzichtje:

Fc Harlingen MO13-1

Met 0-4 ging MO13-1 thuis onderuit tegen Heerenveense Boys MO13-1. Het team onder leiding van Audrey Hiemstra speelt dit seizoen voor het eerst op groot veld en zitten in een stevige bekercompetitie maar ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Maandagavond speelden ze in Leeuwarden tegen Leovardia MO13-1 en hier hebben ze hun eerste goal gemaakt. Helaas wel verloren met 4-1. Zaterdag mogen ze opnieuw naar Leeuwarden, dan naar MKV'29 om het op te gaan nemen tegen MKV'29 MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15-1 zagen hun thuiswedstrijd tegen SC Terschelling MO15-1 afgelast worden. Jammer want na die eerste overwinning tegen SC Berlikum smaakt dit naar meer uiteraard. Zaterdag reizen ze af naar Menaam en dan gaan ze het om 10.30 uur opnemen tegen SJO DFC MO15-1.

 

Fc Harlingen MO17-1

De wedstrijd tegen vv Sneek Wit Zwart MO17-2 wist fc Harlingen met 1-5 te winnen. Afgelopen weekend hoefden ze niet maar afgelopen woensdagavond speelde MO17-1 een thuiswedstrijd tegen Hardegarijp MO17-1. Over deze wedstrijd een volgende keer meer. En dan precies een week later, woensdag 5 oktober, speelt het team een uitwedstrijd in en tegen SC Bolsward MO17-1. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda