Voetbal

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen. De enorme aantallen van meisjes die dan op de trainingsvelden rondlopen. Routiniers maar ook meisjes die nog maar net voetballen, ze horen er allemaal bij! Afgelopen weekend mochten ze hun voetbalkunsten tonen aan het grote publiek. Een klein overzichtje:

Fc Harlingen MO13-1

Ze speelden voor het eerst op groot veld, de meisjes van MO13-1. Tegen Suameer MO13-1 werd er dan wel verloren met 0-5 maar trainsters Audrey Hiemstra en Iris Outhuijse waren maar wat trots op ze. De meiden lieten het er niet bij zitten en bleven de gehele wedstrijd strijdlustig. Nu moeten de meisjes wat geduld hebben want de eerstvolgende (thuis)wedstrijd staat gepland op zaterdag 24 september. 

 

Fc Harlingen MO15-1

De eerste overwinning is een feit voor de jongedames van MO15-1. De eerste (beker)wedstrijd in en tegen SC Berlikum MO15-1 werd met 1-3 gewonnen. Een beter begin kun je je niet wensen. Zaterdag 24 september spelen de meiden thuis waar ze het op gaan nemen tegen SC Terschelling MO15-1.

 

Fc Harlingen MO17-1

Afgelopen weekend hoefden ze niet maar woensdagavond speelde MO17-1 de tweede (beker)wedstrijd in Sneek tegen Wit Zwart MO17-2. Over deze wedstrijd uiteraard later meer.

|Doorsturen

BuienradarAgenda