Nieuws

SRF kiest voor intensieve samenwerking met Durlo Jachtschilders

HARLINGEN - Scheepsbouwbouw- en reparatie Friesland (SRF) en Durlo Jachtschilders hebben besloten een intensieve samenwerking aan te gaan. Voortaan besteedt SRF al haar schilderwerkzaamheden uit aan Durlo. Dit gezamenlijke besluit komt voort uit de toenemende vraag naar schilderwerk in jacht- en scheepsbouw.

SRF en Durlo zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Erik Herder van Durlo Jachtschilders: “Deze samenwerking biedt beide bedrijven veel kansen. We kunnen aan een veel grotere vraag voldoen door de uitbreiding van onze schilder- en spuitloodsen. Daarnaast zorgt SRF voor het liften en transporteren van de schepen tot 120 ton. We pakken alles aan met dezelfde passie voor het vak en zorgen gezamenlijk voor een prachtig eindresultaat.”

Klaas Koolhof, mede-eigenaar van SRF: “We werken al vele jaren met Durlo en zij hebben onze projecten altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Met deze exclusieve samenwerking kunnen we de kwaliteit van ons schilderwerk nog beter borgen. We kunnen nu schilder-, spuit- en plamuurwerkzaamheden in de ruimte zin van het woord uitvoeren. Ook behandeling van onderwaterschepen is geen probleem. Daarmee bieden we onze klanten nu een nog completere service.”

 

Durlo krijgt de beschikking over een schildersaccommodatie van 400 m2 en een spuitafdeling van 180 m2 op het terrein van SRF aan de Koningsweg in Harlingen. Daarnaast behouden zij ook hun eigen accommodatie op de Kanaalweg aan het Van Harinxmakanaal. 

 

Begin vorige maand kondigde SRF een fusie met Moed & van Gulpen Scheepsbouw aan, na een jarenlange goede samenwerking. De fusie moet 1 januari 2019 afgerond zijn.

|Doorsturen