Nieuws

Reisbureau Friesland failliet

HARLINGEN - Het faillissement voor beide vestigingen van Reisbureau Friesland - in Harlingen en Bolsward - is afgelopen woensdag uitgesproken. Dat meldt Reisbureau Friesland op Facebook.

“Tot voor kort hadden wij niet kunnen bedenken dat dit ons zou overkomen want tot begin maart waren wij een gezond bedrijf met nog veel toekomstplannen! Maar toen was daar ineens corona en niemand van ons had kunnen bedenken wat voor impact deze crisis zou hebben”, aldus het team van het reisbureau op Facebook.

Het team meldt verder dat ze sinds maart druk waren met omboeken en annuleren van reizen, terwijl er (vrijwel) geen nieuwe boekingen binnen kwamen. “Ook hebben wij bijna alles wat we in vier à vijf maanden vóór corona hebben geboekt, weer moeten terugbetalen aan onze klanten. Wij konden dit gevecht tegen corona dus onmogelijk nog winnen…”

De komende tijd blijven de deuren nog open tijdens kantooruren, voor bijvoorbeeld klanten met vragen, een lopende reservering of een voucher. “Wij willen al onze klanten in ieder geval hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en we zullen jullie missen”, meldt het team. “Wie weet tot in de toekomst!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda