Nieuws

Rederij Vooruit van start met ochtend- en middagtochten

Rederij Vooruit, de grootste rederij van de zeilvaart uit Harlingen, heeft unieke ochtend- en middagtochten aan het reisprogramma toegevoegd. Passagiers kunnen een halve dag lang de betoverende Waddenzee verkennen.

Met deze tochten krijgen gasten de mogelijkheid de prachtige Waddenzee te verkennen op tijden die hen het beste uitkomen. “Of het nu een ontspannende ochtenduitstap of een avontuurlijke middagactiviteit betreft, een boeiende tocht over de Wadden gaat het worden”, belooft Rederij Vooruit. Hiermee wordt ingespeeld op de trend naar meer, korte, maar impactvolle ervaringen - om zo de Waddenzee op een duurzame manier te ervaren.

Aan boord van de schepen van Rederij Vooruit worden gasten verwelkomd door de enthousiaste en ervaren bemanning, die hun passie voor de Wadden graag delen. Zin om lekker de zeilen te hijsen? Of gewoon lekker op het dek te zitten met een kopje koffie of drankje in de hand? Alles kan. Het uitganspunt is genieten en laat de dag gaan.

“Met onze nieuwe ochtend- en middagtochten willen we onze gasten een unieke en veelzijdige ervaring bieden op de Waddenzee", zegt Joost Bakker, eigenaar van Rederij Vooruit. “Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De gepassioneerde bemanning staat klaar om de gasten een onvergetelijke tocht over de Wadden te bezorgen.”

Meer informatie en boekingen: www.rederij-vooruit.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda