Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Zaza

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Zaza.

Zaza is een mooie verschijning om te zien en is nog van jonge leeftijd, 6 jaartjes jong. Ze ziet er wel wat verfromfraaid uit, maar dat staat haar karakter niet in de weg. Ze is lief, komt graag naar je toe, geeft kopjes en geniet van onze aandacht en wij van de hare! Ze heeft wel een stukje verleden, maar ze wordt niet gemist en nu zoeken wij een nieuw thuis voor Zaza.

Ze wordt wel geplaatst met een medisch rugzakje. Ze is binnen gekomen met een pijnlijke hak en daar zijn foto’s van gemaakt, er kwam uit dat ze daar artrose in heeft. De dierenarts adviseert haar aan dieetvoer (JD voer) te zetten, dat speciaal ter ondersteuning van gewrichten is. Daarnaast heeft ze een gevoelige huid en daarvoor zit ze nu nog aan de prednoral, wat afgebouwd wordt. We adviseren haar regelmatig te ontvlooien, waardoor huidproblemen hopelijk weinig tot niet meer voorkomen.

Maar zoals we al zeggen, het staat haar karakter en mooie verschijning niet in de weg, ze is een schatje en gek op ons en onze handen en aandacht! We zoeken een rustig huishouden voor haar, niet te veel hectiek, en lieve baasjes die haar naar waarde inschatten en ook oog hebben voor haar gestel en op tijd reageren als ze net wat extra’s nodig heeft en haar aan goed voer willen zetten. Misschien kan ze prima als binnenpoes leven en zal ze hiermee gelukkig zijn, anders misschien alleen de mogelijkheid om in een tuin rond te neuzen of in het zonnetje te kunnen liggen, maar ze moet niet te veel buiten vertoeven. 

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda