Nieuws

Open dag Harlinger yoga studio’s

Op zaterdag 1 oktober opent Soul Surf Yoga, samen met verschillende yogadocenten, de deuren voor mensen die eens kennis wil maken met de diverse soorten yoga, ademwerk en Pilates. Tussen 9.00 en 16.00 zijn er zowel in Studio Hoog en Droog als in Studio Dolphi verschillende lessen te volgen en iedereen is welkom om mee te doen!

Eigenaresse van de beide studios, Leentje Visser geeft al ongeveer vijftien jaar les in Harlingen en samen met andere kundige yogadocenten bieden zij een breed aanbod van yogalessen aan, zoals yin yoga, vinyasa flow, hatha yoga en ook aerial yoga (yoga in een doek). Niet alleen voor yoga kun je er terecht, ook worden er massages, verschillende workshops en ademtrainingen gegeven. Dit doen zij al negen jaar vanuit Studio Hoog en Droog en nu ook alweer ruim een jaar vanuit Studio Dolphi. Samen tien jaar en alle reden dus voor een feestelijke open dag.

De lessen zijn afgestemd op alle soorten behoeften. Of het nu gaat om kracht, lenigheid, souplesse, of vooral om rust, er is altijd een yogales die past. En er is dagelijks zon breed aanbod aan lessen, dat het argumen ‘geen tijd’ eigenlijk ook niet meer van toepassing kan zijn. En mede door de nuchtere en laagdrempelige manier van lesgeven, komen de laatste jaren ook steeds mannen naar de verschillende lessen.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de open dag. Meer info en het rooster? Mail naar info@studiohoogendroog.nl of je scant de QR-code op de poster in de HC van deze week.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda