Nieuws

Doe-middag scheeps- en jachtbouw bij De Vries Makkum

Op vrijdagmiddag 6 april aanstaande is er bij De Vries Scheepsbouw Makkum een informatieve doe-dag voor jongeren die een opleiding scheeps- en jachtbouw willen volgen.

Naast de maritieme opleidingen op vmbo en mbo niveau biedt de Maritieme Academie Harlingen sinds kort ook de vmbo opleiding scheeps- en jachtbouw aan. Deze op de praktijk ingestelde opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de scheepswerven en jachtbouwbedrijven in Friesland.

De nieuwe opleiding in Harlingen kent een vervolgopleiding op mbo niveau die bij ROC Friese Poort in Sneek en op de bedrijfsschool in Makkum wordt gegeven.

 

Om geïnteresseerde leerlingen en ouders kennis te laten maken met de vmbo- en mbo-opleidingen wordt op vrijdagmiddag 6 april aanstaande bij De Vries Scheepsbouw Makkum een informatie middag gehouden. Na een korte presentatie over de mbo opleidingen die De Vries Scheepsbouw Makkum aanbiedt, volgt een rondleiding op deze imposante scheepswerf. Tot slot krijgen de jonge deelnemers van deze middag uitleg over de vmbo en mbo opleidingen van Maritieme Academie Harlingen.

 

Jongeren die interesse hebben om aan deze middag Scheeps- en jachtbouw mee te doen, kunnen zich per mail opgeven bij de Maritieme Academie Harlingen: informatie@maritiemeacademieharlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda