Nieuws

De dag van de accordeon en de trekharmonica

De vijftiende editie van ‘De dag van de accordeon en de trekharmonica’ wordt zondag 3 februari gehouden in Stadsschouwburg Trebol. Van 13.00 tot 18.00 is de Stadsschouwburg het domein van accordeon- en de trekharmonica-liefhebbers. Ook tijdens deze editie worden er weer vele deelnemers en bezoekers van heinde en verre verwacht.  

Het festival kenmerkt zich, naast de gemoedelijke sfeer, door de grote verscheidenheid aan muziekstijlen. Van populair tot klassiek en alles wat er tussen zit wordt ten gehore gebracht door de vele deelnemers. Door de afwisseling in muziekstijlen behoeven de bezoekers zich geen moment te vervelen en is er voor elk wat wils.

 

Er zijn twee open podiums. Wil je deelnemen aan het grote open podium, geef je dan tijdig op. Niet alleen op de twee open podiums zal er gespeeld worden; er zijn ook verschillende vrije speelruimtes waar gespeeld of geluisterd kan worden. Aan het eind van de dag zullen vele muzikanten het podium vullen voor de grand finale.

De entree bedraagt drie euro (deelnemers aan het grote openpodium hebben gratis entree, ook voor hun partner). Meer informatie en voor deelname aan het openpodium: Albertus van der Plaats, 0517-416860 of avanderplaats@home.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda