Senioren

De mooie start voor Zeerobben in de 2e klasse K kreeg geen vervolg. Dit omdat Zeerobben afgelopen zaterdag vrij was in verband met het oneven aantal teams in de competitie. Wel werd er afgelopen maandag geoefend tegen sc Cambuur O21 en dat leverde een mooie pot voetbal op die door Zeerobben met 4-0 werd verloren. Morgen wacht Leovardia. De beloftes begonnen goed tegen Harkemase Boys en gingen met een 1-0 voorsprong de rust in. Maar in de tweede helft kwam Harkemase Boys sterk terug en won uiteindelijk met 4-1. Bij het 3e stond het na zes minuten al 2-2 dus dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. En dat klopte. Zeerobben verloor van Frisia met 11-5. Zeerobben 4 heeft de eerste drie punten binnen. In een doelpuntrijk duel werd er met 6-4 gewonnen van Hielpen.