Sport

Programma HMHC komend weekend

Het hockeyseizoen bij HMHC is in volle gang. Niet alleen wordt er in de weekenden en op de trainingsavonden volop gehockeyd, ook op alle Harlinger basisscholen wordt in deze weken gehockeyd. Op vrijdagmiddag 7 oktober kun je meedoen met een kennismakingsclinic aan de Westerzeedijk. En natuurlijk ben je zaterdag en zondag weer van harte welkom om de teams van HMHC aan te moedigen.

Hockey op basisscholen

Ook dit jaar verzorgt HMHC weer clinics op alle Harlinger basisscholen, in samenwerking met Beweegteam Harlingen van de gemeente. De trainers van HMHC zijn op tournee en laten zo alle kinderen in Harlingen kennismaken met hockey. Als medeondertekenaar van het Harlinger Sportakkoord draagt HMHC zo bij aan meer sport en bewegen bij de jeugd.

 

Kennismaken met hockey op vrijdag 7 oktober

Heeft je kind na de clinic op school zin om kennis te maken met hockey en HMHC? Dan ben je samen met je kind (groep 1 tot en met 8) van harte welkom bij de clinic aan de Westerzeedijk van 14.30 tot 16.00 uur. Ook als je al hockey speelt en je wilt samen met je vriendje of vriendinnetje komen, dan ben je samen van harte welkom! Opgeven kan via AbeDijkstra@outlook.com.

 

Balklandpark bijna klaar

Vorige week stond het al in de pers: het Balklandpark rondom de hockeyvelden nadert de afronding. Ook voor HMHC is dit een positieve ontwikkeling, met onder meer een nieuwe ingang, herinrichting van de fietsenstalling, een prachtig nieuw toegangshek en eindelijk een hek langs de sloot. Hopelijk is het allemaal gereed bij de start van de voorjaarscompetitie!

 

Programma komend weekend

Zaterdag 1 oktober 

9.30 HMHC Mix O8 - Sneek

9.30 GHBS - HMHC MIxO10

10.15 Groningen - HMHC Mix O14-1

10.30 HMHC MixO12-1 - Lemmer

11.00 Lemmer - HMHC JO16

13.45 GHBS - HMHC MO16-1

16.30 Sneek - HMHC MO16-2

Zondag 2 oktober 

10.45 HMHC HE30 - Quick Stick

13.00 HMHC Dames - Hoogeveen

14.30 Sneek - HMHC DO25

14.45 HMHC Heren - Zeewolde

|Doorsturen

Buienradar



Agenda