Nieuws

Maak je Spaanse droom waar met Marriott

Luxe vakantie met Rentalsresales naar Mallorca

Wil jij een onvergetelijke luxe vakantie in een warm Spaans oord? En wil jij genieten in een aangename accommodatie? Maak dan je Spaanse droom waar met RentalsResales. Als je kiest voor een verblijf in een van onze resorts of rentals, dan kun je gebruikmaken van onze luxe voorzieningen. Dat alles in een prachtige Spaanse omgeving aan de kilometers lange zandstranden van Marbella. Of kies je voor Mallorca, waar het aangenaam vertoeven is op het landgoed Son Antem? Laat je verrassen en geniet van de Spaanse geuren en kleuren. Maak kennis met de indrukwekkende gastronomie van Spanje. 

Marriott Marbella 

Wil je lekker wegdromen in een luxe resort? Volledig ontzorgd worden in een inspirerende omgeving met familie en vrienden? Doe jezelf dan een verblijf cadeau in het luxe Marriott Marbella Beach Resort. In dit Zuid-Spaanse oord kun je heerlijk zonnebaden, want zon is hier gegarandeerd. Marbella is een stad in Andalusië, Zuid-Spanje. Drie ingrediënten die jouw vakantie tot een succes maken, komen hier samen: heerlijk weer, indrukwekkende cultuur en prachtige natuur. Het Marriott Resort ligt pal aan het strand en heeft een eigen beachclub. Je kunt hier altijd gebruikmaken van de 5 sterrenservice die wij je aanbieden. Cultuurliefhebbers nodigen we uit om eens de historische Mediterrane binnenstad van Marbella in te duiken. Mooie architectuur en kunst vind je hier zeker. Op de Avenida del Mar (vlak bij zee!) kun je bijvoorbeeld kunstwerken van Salvador Dalí bewonderen. Ontspan daarna in het Marriott Resort, waar je gebruik kunt maken van allerlei faciliteiten zoals jacuzzi’s, luxe villa’s met wijnklimaatkast inbouw, Wi-Fi, zwembaden en een tapasbar. 

Luxe rentals 

Met Rentalsresales.com ben je verzekerd van een zeer luxe 5 sterrenvakantie met veel comfort. Je komt hier absoluut tot rust. Daarbij krijg je ook nog eens een korting van 30% ten opzichte van verblijven op Marriott.com. Als je kiest voor een vakantie in een van onze luxe rentals, dan huur of koop je je verblijf direct van de eigenaren. Dankzij onze aantrekkelijke prijzen, transparante aanpak en voortreffelijke service, is Rentalsresales in samenwerking met Sonantemrentals marktleider in Europa. Heb je zin om een wandeling te maken in je zomerse outfit? Te genieten van een Spaanse maaltijd op een zonnig terras? En daarna heerlijk te ontspannen in een luxe bed van Marriott? Fijne dromen zijn hier gegarandeerd. 

Son Antem 

Als je ultiem wil genieten van Spanje, bezoek dan Marriott Son Antem rentals in Son Antem op Mallorca, niet ver van de hoofdstad Palma de Mallorca. Hier kijk je werkelijk je ogen uit. Het is niet voor niets dat onze villa’s met een 9.7 beoordeeld worden. Vanuit je villa (zeer luxe ingericht!) kijk je uit over een prachtig landgoed met palmbomen en oleanders in overvloed. Hier waan je je in een echt paradijs. Ga je zwemmen in het diepblauwe zwembad of kies je ervoor om sportief bezig te zijn op de groene golfbaan met 18 holes? In Marriott Son Antem is dit allemaal mogelijk.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda