Nieuws

Gratis bloemen plukken met Van Campen & Dijkstra

Onlangs hebben Reynold Bontes en Camilla Zeelen van Van Campen & Dijkstra, tevens zelfstandig adviseur van RegioBank, een aantal vierkante meters grond geadopteerd bij Pluktuin PlukWad in Wijnaldum. Deze pluktuintjes geven zij door aan regiogenoten die bij hen een bankrekening openen. Hiermee ontvang je eigenlijk een vierkante meter gratis bloemen, die je van de zomer zelf kunt plukken. 

Ondersteunen van lokale initiatieven

“Pluktuin PlukWad heeft als doelstelling om een positieve plek te creëren waar mens en dier van kan profiteren. Met de opbrengst van de pluktuin worden door PlukWad maatschappelijke goede doelen ondersteund. Daar worden wij vrolijk van”, zegt Reynold Bontes. “Van bloemen word je sowieso blij, maar ook de buurtzame en lokale gedachte spreekt ons erg aan. Dit past helemaal bij onze bedrijfsvoering. Wij vinden het dan ook een eer dat wij de eerste 25 m2 pluktuin hebben kunnen adopteren.”

 

Welkomstcadeau

“Als bedrijf gaan wij natuurlijk niet zelf al die bloemen plukken van de zomer. Dit geven wij weg aan iedereen die bij ons een bankrekening opent. Als een soort welkomstcadeau, even een ander soort bos bloemen,” vertelt Camilla Zeelen. Camilla is sinds november vorig jaar adviseur bankzaken bij Van Campen & Dijkstra. “Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, de enige bank in Harlingen. Sinds de opening zien wij dat Harlingers en regiogenoten echt een bank gemist hebben.”

 

De voordelen van RegioBank

Bank- en financiële zaken regelen vinden de meesten mensen saai en dit wordt dus ook vaak uitgesteld. “Wij snappen dat, maar overstappen kan juist in verschillende gevallen echt heel slim zijn. Want waar kan je nog een bank binnenlopen om een vraag te stellen, rekeningen te openen, geld te storten of ondersteuning te krijgen met diverse bankzaken? In Harlingen kan dat alleen maar bij ons,” zegt Reynold.

 

“Wij zijn vijf dagen per week geopend en je hebt altijd vaste contactpersonen die je kent én die jou kennen. Dat is waar wij voor staan. Lokaal en persoonlijk! Ook aan de telefoon krijg je geen keuzemenu, altijd een medewerker die je verder op weg helpt. Natuurlijk kun je bij RegioBank online bankieren, met internetbankieren via de computer, de app op je telefoon of betalen met je mobiel of Apple Watch. Maar als je hulp nodig hebt, dan loop je gewoon even bij ons kantoor aan de Voorstraat binnen waar je Camilla tegenkomt die je helpt met al je bankzaken en bankvragen”, aldus Bontes.

 

Met deze actie wil Van Campen & Dijksta in Halringen ‘overstappers’ of nieuwe rekeninghouders feliciteren met hun nieuwe bank in de buurt. De Pluktuin van PlukWad is op fietsafstand van Harlingen. Het zaaien is al voor je gedaan en van de zomer kan je zelf je snijbloemen plukken. De openstelling van de tuin is afhankelijk van het weer, maar de verwachting is begin juli. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda