Nieuws

Adriaan van Dis en Ellen ten Damme op Literair Festival Harlingen

Adriaan van Dis, Toine Heijmans, Mathijs Deen, Frank Westerman, Maartje Wortel, Rob van Essen én Harlinger dichter Sytse Jansma staan zaterdag 22 juni op het podium van de vierde editie van Literair Festival Harlingen. Muziek is er van Bean & Ford en niemand minder dan Ellen ten Damme.

De ticketverkoop voor de vierde editie van Literair Festival Harlingen start vandaag. De voorverkoop duurt tot 1 mei; tickets zijn tot die datum vijftien euro. Daarna is de prijs € 17,50. Tickets zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde in Harlingen en online bij de bibliotheek (www.ontdekdebieb.nl). Alle afgelopen edities was het festival uitverkocht en met deze line-up lijkt dat ook dit jaar weer een gegeven.

Gemeentemuseum Het Hannemahuis, Boekhandel Van der Velde en de Bibliotheek kunnen niet wachten tot het weer zover is. Zaterdag 22 juni is de vierde editie van Literair Festival Harlingen, in de prachtige tuin achter de culturele partners aan de Voorstraat, dat de afgelopen jaren liet zien een geweldige festivallocatie te kunnen zijn.

Een dag eerder zijn de leerlingen van het Simon Vestdijk welkom voor een ‘jeugd literair festival’ op hetzelfde podium. Voorafgaand aan Literair Festival Harlingen is de besloten uitreiking van de Anton Wachterprijs, één van de oudste literaire prijzen van Nederland, de prijs voor het beste Nederlandstalige debuut. Bijna honderd boeken werden ingestuurd, een vakjury buigt zich nu over de uitzendingen en maakt binnenkort de nominaties bekend.

|Doorsturen

BuienradarAgenda