Voetbal

Waddenrobkes in de zaal

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De Waddenrobkes van Zeerobben zitten ook in de wintermaanden niet stil. Vlak voor de feestdagen werd het eerste zaalvoetbaltoernooi gespeeld, afgelopen zaterdag kwamen de Waddenrobkes voor de tweede keer in actie in de Waddenhal. Met ruim veertig Waddenrobkes speelden de bekende landenteams op drie velden tegen elkaar.

Aangezien de winter maar niet doorbreekt, beginnen de Waddenrobkes aanstaande woensdag al weer met trainen op het veld. De voorjaarslandencompetitie zal begin maart weer van start gaan. Dit keer presenteert Zeerobben wederom twee nieuwe landen en beginnen de Waddenrobkes de competitie met maar liefst twaalf landenteams.

Aanstaande woensdag begint de training van de Waddenrobkes om 17.00 uur. In de winterstop heeft Zeerobben alweer enkele nieuwe leden mogen begroeten. Kinderen die willen meetrainen om te kijken of ze voetbal leuk vinden, kunnen gewoon langskomen op de Robbenplaat om kennis te maken met de Waddenrobkes.  Alle kinderen van 5 of 6 jaar zijn welkom om mee te trainen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda