Sport

VVH dames 1- DBS


HARLINGEN - Afgelopen zaterdag om 19.00 uur mochten de dames van VVH het opnemen tegen DBS. De wedstrijd begon heel moeizaam. VVH was erg onrustig en er werden veel fouten gemaakt. Maar de dames besloten hun kop niet te laten hangen en er vol tegenaan te gaan.

Er werd hard gevochten en de foutjes werden steeds minder. Er werden in het begin veel opslagfouten gemaakt maar later ging dit een stuk beter. Helaas verloor VVH de eerste set. Omdat de opslagdruk bij VVH toenam had DBS niet veel meer in te brengen.

De 2e set begon VVH meteen druk op het spel te zetten, er werd een stuk secuurder gespeeld en dat wierp zijn vruchten af in de puntentelling. VVH liep steeds verder uit en won de 2e set met gemak. De andere sets werd er ook weer goed gespeeld, VVH wou absoluut geen punt meer laten liggen en dit gebeurde ook niet. Omdat de dames van VVH zich herpakt hadden na de eerste set en lekker hun eigen spelletje begonnen te spelen hebben ze uiteindelijk met 3-1 gewonnen. Weer 4 punten in de pocket. En zo blijven de dames in de top 3.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda