Sport

Voorbeschouwing Kollum 1 - Zeerobben 1


HARLINGEN - Deze wedstrijd valt onder de klassiekers in de 2e klasse I. In het verleden werd in menig wedstrijd op het scherpst van de snede gestreden.

Vaak ook waren de punten duur, vooral bij de strijd om het kampioenschap een aantal jaren terug in de derde klas. Uiteindelijk ging Kollum met de promotie aan de haal en is sindsdien een stabiele 2 e klasser.  De start van de competitie voor Kollum was verrassend, een ruime overwinning bij Heerenveense Boys.

Thuis echter verloor Kollum in een spectaculaire wedstrijd van CVVO. Een knap herstel was er uit tegen ’t Fean ’58 . Zeerobben daarentegen had een off-day thuis tegen Trynwâlden. Inne Schotanus kennende, zal hij een scherp team de wei in sturen om de bittere smaak van het verlies van afgelopen zaterdag weg te spoelen. Ondanks het feit, dat er nog wat twijfelgevallen op de blessurelijst staan, zie ik perspectieven voor de Groen Witten. Immers voor aanvang van de competitie werd gesuggereerd, dat Zeerobben in de breedte was gegroeid. Wij zijn benieuwd naar de confrontatie en hopen op een puntje.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda