Sport

Toch nog kaatsen in Midlum

Door Jeroen Pietersma
MIDLUM - Hoewel de kaatsvereniging van Midlum slapende is, komt er toch een grote kaatspartij (met zachte bal) in Midlum, dankzij de jongens van de Midlumer Bluesnight. Op zaterdag 22 juni aanstaande is er op het kaatsveld van Midlum een grote kaatspartij gesponsord door transport- en gasbedrijf De Vries en Visser Recycling.

Deze kaatspartij is dit jaar in samenwerking met de Stichting Bluesnight Midlum, omdat de Bluesnight vijftien jaar bestaat en haar derde lustrum viert. De opbrengst van de partij is dan ook ten gunste van de bluesavond. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 oktober.
Maar eerst is er dus een kaatspartij in Midlum. Er wordt gekaatst met de zachte bal. Opgave is alleen mogelijk per partuur, de leeftijd is vanaf 16 jaar. Er wordt geen inleg gevraagd. De feesttent wordt opgezet, er is live muziek in de tent en de kop van Jut is present. Verder is er een grote verloting met mooie prijzen zoals een picknicktafel. De kaatspartij begint om 10.00 uur. Opgave tot donderdagavond 20 juni voor 19.00 uur bij Bennie v.d. Vaart via 0517-418274 of bij Jacob Agema via 0517-419724. De lijst sluit bij veertig parturen en vol is vol.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda