Sport

Tobbedanstoernooi TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Al weer ruim een week geleden, op zondag 7 juli, werd het 29e Tobbedanstoernooi afgesloten met prachtige finalepartijen, veel toeschouwers en zeker niet onbelangrijk, veel zon.

De toernooicommissie kan terugkijken op een zeer sportief en gezellig tennistoernooi, gespeeld op het prachtige Cleem Heegerpark van tv Ready. Heel veel deelnemers betekent ook heel veel wedstrijden. Dat leidde er toe dat er soms tot laat in de avond gespeeld moest worden. Maar doordat de commissie vaak flexibel optrad, deden ook de spelers daar niet moeilijk over. Ook van de buurtbewoners is er geen wanklank vernomen, terwijl toch tot laat het licht aan bleef en op vrijdag de muziek over de banen schalde.

Elke avond konden de spelers en toeschouwers genieten van culinaire hoogstandjes, zoals haring en kibbeling van Hoek, loempia's van Tieu, hamburgers, shoarma en op zondag hapjes van Basta. Voor de kinderen stond er het hele weekend een springkussen van In4More, zodat vader en moeder zich helemaal op de mooie partijen konden richten.

Het toernooi werd dit jaar wederom gesponsord door tv Ready, Bent/Acera, Flynth en de .Nlgroep. Daarnaast waren er veel kleinere sponsoren die ook een bijdrage hebben geleverd aan dit fantastische tennistoernooi. Zonder sponsoren zou ‘het gezelligste tennistoernooi van Friesland’ niet zo kunnen floreren. Maar ook zonder de goede samenwerking met de kantine-en baancommissie zou het toernooi niet het toernooi zijn wat het nu is.

Volgend jaar bestaat het Tobbedanstoernooi 30 jaar; doordat in week 27 de tallships in Harlingen aanmeren zal het tennistoernooi eenmalig verschuiven naar week 25. De toernooicommissie hoopt eenieder weer van harte te verwelkomen van 16 tot en met 22 juni 2014.

|Doorsturen

BuienradarAgenda