Sport

Spannend biljart in de Spil


MIDLUM - Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er in dorpshuis de Spil in Midlum het jaarlijks terugkerende Mullummer biljartweekend gehouden. Er hadden zich 21 deelnemers opgegeven, een mooie lijst mede dankzij de jeugd van Midlum. Op vrijdagavond om 20.00 uur werd er begonnen met de eerste ronde.


Er waren veel mooie en spannende partijen bij dus dat beloofde wat voor de zaterdag. Zaterdagmiddag om 13.00 uur werden de wedstrijden hervat zodat om 18.00 uur  met de finales kon worden begonnen. Alvorens was er nog een verloting met mooie prijzen  dankzij de sponsoring van Van Smeden en Select vlees uit Harlingen en het dorpshuis De Spil.
De finale in de verliezersronde werd gespeeld door Kinge Dijkstra en Wilco van Andel. Kinge had in zijn vorige partijen de ‘punten al uut sien keu speult’ en Wilco ‘liet em niet gek make’ en stond zeer goed te spelen zodat na 29 beurten Wilco als winnaar uit de bus kwam.
De finale in de winnaarsronde  werd gespeeld door Anne Piet Anema en Bas van der Woude. Deze finale werd door beide heren geweldig gespeeld met mooie series van beide kanten. Maar Bas was in supervorm. Ondanks dat Anne Piet ook zeer goed bezig was maakte Bas de partij in 14 beurten uit. Na de finales en de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten. Kortom het was weer een zeer geslaagd biljartweekend.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda