Voetbal

SJO Robur Harlingen E2 bij SC Heerenveen

Door Jeroen Pietersma
HEERENVEEN - Het team SJO Robur Harlingen E2 is afgelopen zaterdag afgereisd naar Heerenveen, om de wedstrijd SC Heerenveen-NEC bij te wonen. Dit omdat ze een megaprestatie hadden geleverd; ze zijn ongeslagen kampioen geworden.

Als klap op de vuurpijl mocht het team meehelpen het grote doek met het logo van SC Heerenveen naar de middenstip te dragen. Ze mochten een tijdlang op het gras langs het veld zitten, terwijl hun grote helden, de profs van de thuisclub, vlak voor hen bezig waren met de warming-up.

Ze waren vooral erg onder de indruk van Alfred Finnbogasson, de topscorer van de eredivisie, die zo dicht bij hen stond, dat ze hem bijna aan konden raken.

Toen het Friese volkslied werd gespeeld stonden de kanjers van E2 op het veld, ter hoogte van de middenstip, rond het doek. Ze glunderden van oor tot oor. Het werd een avond om nooit te vergeten.

Op de foto achter vlnr: Sil Heimans, Stef Heeringa, Mees Nagel, Thijs Wiersma, Jelke de Jong, trainer Klaas Dijkstra, Joël de Jong, Lucas van der Veer, Rudmer Souverein. Voor vlnr: Frenk Heeringa, Stijn Nagel, Noah Hoffmann.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda