Voetbal

Robur ontvangt titelfavoriet Black Boys


HARLINGEN ? Na de mooie overwinning in en tegen Bakhuizen staat er voor zondag een uiterst moeilijke thuiswedstrijd op het programma. Robur neemt het dan op tegen het Sneker Black Boys. Vorig seizoen deed deze vereniging heel lang mee om het kampioenschap en moest pas in de laatste wedstrijd zien dat Nicator met de hakken over de sloot tegen Robur kampioen werd.

Black Boys heeft er ook dit jaar weer een aantal goede spelers bij gekregen. Al met al een lastige wedstrijd voor Robur, maar in het voetbal weet je het nooit. Trainer Chris Douwsma kan weer beschikken over een meer complete selectie dan bij de vorige wedstrijd. Wel ontbreken Hilco Mulder, Chiel Faber en Marco Zeilmaker.

Bij vlagen speelde Robur tegen Bakhuizen redelijk. Het begin was echter dramatisch en als dat gebeurt tegen deze tegenstander, dan loop je al gauw achter de feiten aan. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter good-old Klaas Bootsma, zal Robur alert moeten zijn, goed bij de les. Natuurlijk heeft Robur kansen en krijgen ze kansen in deze wedstrijd. Belangrijk is dat er een team staat dat knokt voor een goed resultaat. Tegen een goede ploeg speelt Robur meestal haar betere wedstrijden en dat moet zondag ook zo zijn. Robur hoopt op veel supporters die de ploeg ondersteunen.

Programma 5e klasse A zondag 15 september :

AVV - RES 2

St. Jacob - Langweer 2

Langezwaag - Eangwirden 3

sc Bolsward - Bakhuizen 1

Robur - Black Boys 3

Blauwhuis - Oldeboorn 2

Programma rkvv Robur

Zondag 15 september:

14.00 Robur 1 - Black boys 1

12.00 Robur 3 - Friesland 3

10.00 lrnsum 3 - Robur 4

|Doorsturen

Buienradar



Agenda