Sport

Robur ontvangt RKO

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - RKO uit Rutten (Noordoostpolder) is komende zondag de volgende tegenstander van Robur. In de uitwedstrijd verloor Robur kansloos met 2-0, maar het verschil was toen veel groter dan de eindstand aangaf; RKO was veel beter.

Maar inmiddels heeft Robur de goede vorm te pakken. Vorige week donderdag werd nog teleurstellend gelijk gespeeld tegen Blauwhuis, maar afgelopen zondag verraste Robur met een 2-4 overwinning op het sterke Terschelling. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de eilanders, maar daarna kwam Robur lekker in de wedstrijd en uiteindelijk won het toch wel verdiend van Terschelling.
Gisteren is de inhaalwedstrijd Robur-Black Boys gespeeld. Erg belangrijk voor de tweede periodetitel, waarin Black Boys leidt met 9 gespeeld en 21 punten, terwijl Robur 18 punten heeft uit 8 wedstrijden. Bij winst op Black Boys is Robur de grootste kanshebber voor deze titel. Bij verlies lijkt het beslist. (Tijdens de deadline voor dit artikel was de uitslag nog niet bekend.)
Zondag komt RKO dus op bezoek. Een jonge, felle ploeg. Maar ook een voetballende ploeg en daar voetbalt Robur altijd graag tegen. Kans om revanche te nemen!

Programma en prognose 5e klasse A 28 april
Black Boys - Terschelling 1
Robur - RKO 1
Kraggenburg - Sparta’59 1
Kuinre - CAB 3
Langweer - Nicator 2

Programma zaterdag 27 april
Robur D1 - Dronrijp D1 10.00 uur
Leeuwarden D3 - Robur D2 11.30
Robur F2G - Wykels Hallum F2 11.15
MKV F8 - Robur F3G 09.30

Programma zondag 28 april
Robur 1 - RKO 1 14.00 uur
Oosterlittens 3 - Robur 3 11.15
GAVC 4 - Robur 4 12.00

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda