Sport

Prijsuitreiking winteracties Sportcentrum van Hurck


HARLINGEN - Afgelopen vrijdag was het dan zover. De prijsuitreiking van de winteracties die in de maand december bij Sportcentrum van Hurck werden gehouden.

Op 1 december starten zoals ieder jaar de row challenge en de sneeuwballen spaaractie welke vanuit de VES worden gecoördineerd voor de aangesloten centra. De row challenge is een landelijke uitdaging voor de 100 VES centra om zoveel mogelijk meters te roeien. Deze uitdaging is voor de centra maar ook voor de individuele roeiers een leuke strijd.

Na 24 dagen roeien is Sportcentrum van Hurck landelijk geëindigd op de 10e plaats. Tijdens de individuele strijd binnen het sportcentrum werden de prijzen bij de heren als volgt verdeeld: 1e prijs: Alexander van der Veen; 2e prijs Hans vd Hoek; 3e prijs Hans Moed. En bij de dames: 1e prijs: Sonja Wehner; 2e prijs Henriette van der Hoek; 3e prijs: Will Wolferen.

Daarnaast konden alle sporters die in de decembermaand fanatiek door sportte sneeuwballen sparen. Iedere keer als je komt sporten mag je een sneeuwbal stempelen en bij 10 stempels is de kaart vol en kun je deze inleveren. Hieruit zijn tien winnaars getrokken voor het prijzenpakket.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda