Voetbal

Nieuws van Robur

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het eerste elftal van Robur is vrij dit weekend. Wel is er bij en tegen sc Franeker een oefenwedstrijd gepland, maar door blessureleed bij Robur is het niet zeker of die wedstrijd doorgaat. Voor de andere seniorenteams zijn wel wedstrijden vastgesteld. E?n van die wedstrijden kan een historische zijn, namelijk Harlingen 3-Robur 3.

De meeste jeugdteams spelen volgende week zaterdag hun eerste wedstrijd na de winterstop. Vrijdagavond 28 februari is er zowel bij Harlingen als Robur een algemene ledenvergadering. De leden van beide verenigingen gaan zich dan uitspreken voor of tegen een fusie van beide clubs.

Aan deze vergadering zijn veel voorbereidende bijeenkomsten van diverse commissies vooraf gegaan en dat heeft geleid tot een Fusievoorstel rkvv Robur-vv Harlingen. In deze vergadering worden het fusieproces en de uitkomst/inhoud daarvan besproken en verduidelijkt. Een zeer belangrijke vergadering om het zondagvoetbal hier in onze stad voor de toekomst te garanderen.

De jeugd werkt al samen in een Samenwerkende Jeugd Opleiding (SJO) Robur/Harlingen. Misschien een hint voor twijfelde of fervente tegenstanders van de fusie.

Programma rk vv Robur

Zaterdag 1 maart

10.30 Leovardia C2 - SJO Comb. Cl

Zondag 2 maart

11.00 Harlingen 3 - Robur 3

10.00 Robur 4 - Nicator 5

|Doorsturen

Buienradar



Agenda