Sport

Mosseltoernooi TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Onder ideale omstandigheden is op het Cleem Heeger Park het laatste toernooi van het zomerseizoen 2013 gehouden. Na het nuttigen van heerlijk suikerbrood gingen de eerste partijen van start.

Bij het mosseltoernooi staat de gezelligheid voorop, maar dat wil niet zeggen dat er niet fanatiek gestreden wordt om de overwinning. De harde wind maakte het af en toe lastig om de ballen in de juiste richting te krijgen maar dat mocht de pret niet drukken. Na drie kwartier werd het aantal games per speler genoteerd en gingen de spelers door naar de volgende partij. De speler met de meeste games achter zijn naam is uiteindelijk de winnaar van de gouden mosseltaart.
De hele middag werd er in de stralende zon getennist en door de vele deelnemers was het een uiterste gezellig gebeuren op het park. Tegen half vijf werden de mossels op het vuur gezet door Chef koks Wiepie Toering en Rudolf Zuiderhof. De bediening was in handen van Jaap Brunia. Er zijn ook mensen die niet van mosselen houden en daarvoor had Anneke de Boer heerlijke chili con carne gemaakt.
Na deze zeer geslaagde dag is het buitenseizoen bij TV Ready afgesloten. In het winterseizoen kan er in de ‘ballon’ getennist worden. Er is nog een aantal uren beschikbaar. Ook niet-leden kunnen in de winterperiode een baan huren. Mocht u een balletje willen slaan dan kunt u contact opnemen met Anneke de Boer-Annema via 0517-416051. Meer info op de nieuwe site: www.tvready.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda