Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het is voor de jeugd nog even wachten tot de competitie weer begint. Voor A1 en B1 gaat de competitie verder op 15 februari. De lagere teams moeten wachten tot 8 maart aanstaande. Dan wordt er een start gemaakt met de voorjaarscompetitie en zal het weer volle bak zijn op het Oostersportpark. Want de jeugdafdeling blijft maar groeien.

Zo kunnen de Waddenrobkes alweer twee nieuwe teams toevoegen aan de World League zodat het voorjaar gestart wordt met maar liefst twaalf teams. Een volwaardige competitie ook bij de allerjongsten dus. Maar er komt ook een nieuw meisjesteam bij. Het ME1 gaat als nieuw team de voorjaarscompetitie in. Het zal een gepuzzel worden voor de wedstrijdsecretaris om alles in goede banen te leiden. De nieuwe kleedkamers, toegezegd door de gemeente, kunnen in ieder geval dan in gebruik worden genomen. Die zijn namelijk reeds klaar voor gebruik.

Ondanks de winterstop werd er toch gevoetbald afgelopen weekend. A1 speelde een oefenwedstrijd tegen LSC A1 dat een divisie hoger speelt. Zeerobben kreeg geen poot aan de grond en verloor met 8-2. B1 reisde af naar Leeuwarden voor een oefenwedstrijd tegen Blauw Wit. Het was een wedstrijd in evenwicht die met 4-3 werd verloren. Ook D1 kwam nog in actie. Zij hadden LSC D1 uitgenodigd die uitkomt in de hoofdklasse. Het talentvolle D1-team speelde uitstekend en stuurde LSC met een 2-0 nederlaag terug naar Sneek.

Morgen is het nog rustig op de velden. Alleen B1 komt om half elf in actie tegen Stiens. B2 gaat ook weer los en speelt een oefenwedstrijd uit tegen Bolsward B1. De E-pupillen tot slot zijn actief in de zaal. Zij spelen hun laatste onderlinge zaalvoetbaltoernooi.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda