Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het wil maar geen winter worden en dan is er met twee kunstgrasvelden volop gelegenheid om oefenwedstrijden te spelen op het Oostersportpark. Daar werd afgelopen zaterdag dan ook gebruik van gemaakt. Veel teams zijn alweer aan het trainen en nu dus ook de eerste oefenwedstrijden in het nieuwe jaar.

Om 9.00 speelde D1 haar eerste oefenwedstrijd in 2014 tegen SJO Robur Harlingen D1. De jongens van SJO wisten de eerste helft de stand nog op 0-0 te houden maar na de pauze liet het talentvolle D1 van Zeerobben toch zien over meer kwaliteiten te beschikken en wist dat ook in de score tot uiting te laten komen. Het werd 5-0.

Hierna was B2 aan de beurt. Ook zij zouden een oefenwedstrijd tegen SJO Robur Harlingen B1 spelen maar helaas kon de wedstrijd niet doorgaan omdat de tegenstander moest afzeggen. E2 kwam wel in actie. Zij hadden Blauw Wit F1 uitgenodigd en E2 won die wedstrijd met 3-2. D2 en D3 speelden vervolgens nog een oefenwedstrijd tegen elkaar en die eindigde in een 4-0 overwinning voor D2.

Niet alleen op het veld was de jeugd actief. Ook in de Waddenhal werd er volop gevoetbald door de jeugd. Eerst waren de Waddenrobkes aan de beurt en vervolgens kwamen de F-pupillen in actie.

Morgen is er ook weer volop voetbal op het Oostersportpark. D1 speelt om 9.00 een oefenwedstrijd tegen LSC D1. Aansluitend komt C1 in actie tegen Broekster walden C1 en daarna oefent A1 tegen LSC A1. In de namiddag komen de A- en B-junioren nog in actie in de Waddenhal. Kortom, het seizoen komt langzaam weer op gang.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda