Sport

Jeugdjournaal Zeerobben


HARLINGEN - Afgelopen zaterdag genoten velen van de start van de herfstvakantie en was er maar voor weinigen tijd voor voetbal. Toch waren er nog een aantal teams die in actie kwamen.

A1 speelde uit in Sneek tegen ONS Boso Sneek A1 en verloor met 3-0. B3 kwam thuis op het Oostersportpark tegen Oeverzwaluwen B1 op een 1-0 achterstand en dat leek zo te blijven maar in de allerlaatste minuuut scoorde B3 toch nog de gelijkmaker waardoor het gelijke spel gevierd werd als een overwinning. De meiden van MB1 bekeren verder in het bekertoernooi door een 2-4 overwinning op Makkum. Ook de meisjes van MC1 kwamen in actie.

De meisjes van MC1 moesten aantreden tegen het onbekende ONT MC1. Die hadden nog maar 1 wedstrijd gespeeld en gewonnen. Tegen Zeerobben wonnen ze ook. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een einduitslag van 8-6. Bij de D-pupillen won D2 met 1-3 van Beetgum D1 en D3 tot slot verloor met 3-2 van Bolsward D3. De overige teams waren vrij.

Morgen gaan alle teams weer verder met de competitie en dus weer drukte op het Oostersportpark. Er zijn morgen 12 thuiswedstrijden voor de jeugd. In verband met de drukte beginnen de eerste wedstrijden al om kwart voor negen. D3 bijt om 08.45 uur de spits af tegen SDS D3. Maar ook F1, F3 en C2 beginnen even later met hun wedstrijd. En wat doet B1 tegen het onbekende Gorecht B1en kan A1 zich herstellen tegen HZVV A1?  En dan zijn er nog 13 teams die morgen de provincie ingaan om elders hun wedstrijd te spelen.

En ook om 09.00 uur beginnen de Waddenrobkes weer met hun landencompetitie. De vijfde speelronde alweer. Alle 10 teams zijn weer te bewonderen morgen. Kan Zweden de koppositie houden nu Brazilie en Nederland op de loer liggen? En heeft de bondscoach van Engeland een nieuwe tactiek bedacht om de eerste punten binnen te slepen? Komt dat zien!

|Doorsturen

BuienradarAgenda