Sport

Jan Wolff winnaar supergezellig Nieuwjaarstoernooi Boulegoed

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Er waren zaterdag 4 januari ruim vijftig leden en introduc?s om te genieten van het goed georganiseerde Nieuwjaarstoernooi van Boulegoed.

Om precies 12.00 uur opende voorzitter Pim Vrolijk dit gezelligheidstoernooi. Hij wenste de aanwezigen alle goeds en vooral een goede gezondheid toe. Daarna werden de vele vrijwilligers bedankt en sprak de voorzitter de woorden dat Boulegoed geen rijke club is maar wel een gezonde. Ook de geslaagde ‘A la Mêlee diner-toernooien’ en de Duitse feestavond werden nog even genoemd en dat er in het jaar 2015 weer een feest wordt georganiseerd voor de leden van Boulegoed. Hierna werd er geproost op het nieuwe jaar en konden de aanwezigen met het toernooi beginnen.

Door het grote aantal deelnemers werd er gespeeld met tripletten en een paar doubletten. Het ging er fanatiek aan toe maar ook de gezelligheid en het plezier maakten deze dag weer tot een groot succes. Tussen de eerste en de tweede partij genoten de meesten van de overheerlijke snert met roggebrood en spek. Na drie partijen was kon de wedstrijdtafel alle uitslagen uitrekenen en de ranglijst opmaken.

Van alle deelnemers was er maar één speler die geen enkele keer als overwinnaar het strijdveld verlaten had. Er waren maar liefst zeventien deelnemers met twee maal winst. De volle winst was voor vier deelnemers weggelegd en de rest kwam niet verder dan één overwinning. De jongste bouler Thymen v.d. Ploeg, behaalde twee overwinningen met een saldo van +17 helemaal super.

Top 4
Herman v.d. Gun 3 winst + 5
Cor Draaisma 3 winst +13
Voorzitter Pim Vrolijk 3 winst +19
Jan Wolff 3 winst +20

Ook dit jaar werden de prijzen uitgereikt door spreekmeester Jan (POR) van der Heide en hij deed dit op zijn welbekende wijze en had voor bijna iedereen een passend woord. Tot slot nam de voorzitter nogmaals het woord en werd het traditionele gratis lidmaatschap uitgereikt aan Betty Wolff en bedankte hij iedereen voor de aanwezigheid bij dit geslaagde Nieuwjaarstoernooi.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda