Sport

Het Open Bent Tobbedanstoernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Volgende week wordt van 1 tot en met 7 juli het Open Bent Tobbedanstoernooi gespeeld op de tennisbanen van t.v. Ready te Harlingen.

De toernooiorganisatie is alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen van het toernooi met als hoofdsponsor wederom Bent/ACera accountants & adviseurs.Maar ook tv Ready zelf, Flynth, de .NLGroep en een aantal kleinere sponsoren zorgen er voor dat de organisatie van het toernooi weer goed kan uitpakken dit jaar. Ruim 250 mensen hebben zich ingeschreven. Dat betekent dat er heel veel partijen gespeeld moeten worden; het voorweekend zal dan ook zeker nodig zijn.

Er zal getennist worden in de 3 categorie, maar ook in de 8; dat maakt het toernooi voor een ieder zo aantrekkelijk. Mensen konden dit jaar voor het eerst in de 55+ inschrijven; de animo hiervoor bleek niet groot, maar de herendubbel gaat in deze categorie door en we zullen zeker veel spektakel kunnen verwachten bij deze wat oudere deelnemers.

Zowel voor de spelers als de toeschouwers is er naast het tennis ook aan de inwendige mens gedacht. Maandag en woensdag is er vis van Hoek, dinsdag zijn er hapjes van de club, donderdag loempia's, vrijdag staan er hamburgers op het menu en zaterdag kan u zich te goed doen aan een broodje shoarma. In de weekends zal er door de familie Smeding weer voor prachtig fruit gezorgd worden. Op de finaledag, zondag 7 juli, zullen de hapjes van Basta komen. Op vrijdag 5 juli zal er live muziek op het park zijn zodat de voetjes van de vloer kunnen. Ook de kinderen worden dit jaar niet vergeten. In het finaleweekend zal er weer een springkussen staan. In samenwerking met de baan -en kantinecommissie zal de toernooicommissie er alles aan doen er weer een groots toernooi van te maken in 2013. U bent van harte welkom, spelend of als toeschouwer op het mooie Cleem Heegerpark.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda