Voetbal

Het komt er nu op aan voor Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Na een weekje vrij en een lekkere oefenwedstrijd tegen Bolsward (6-2 winst ) hebben de mannen van Schotanus en Attema er weer zin in. Laat elke tegenstander maar komen, lijkt de ploeg uit te stralen.

En dan kunnen ze de komende weken flink aan de bak. De laatste drie wedstrijden van de eerste helft van deze competitie staan namelijk op het programma. Te beginnen natuurlijk aanstaande zaterdag (30 november) op het Oostersportpark tegen ’t Fean ’58 uit Surhuisterveen. Deze ploeg had nog wel competitieverplichtingen en wel tegen CVVO, een inhaalwedstrijd. Uit de verslagen van beide verenigingen kun je de conclusie trekken dat de 0-0 een terechte uitslag was. Hoewel CVVO zich beklaagde over het afkeuren van een in hun ogen terecht doelpunt.
Gezien het zelfvertrouwen dat Zeerobben heeft getankt uit de voorgaande wedstrijden, kan ook het treffen tegen deze middenmoter met vertrouwen tegemoet worden gezien. De bekende geblesseerden zijn nog niet hersteld, maar daar heeft Zeerobben de gehele competitie al mee moeten dealen. Om aan te haken bij de middenmoot zal de eentonigheid van de gelijke spelen toch eens doorbroken moeten worden met een driepunter. Aan de gretigheid zal het duidelijk niet liggen. De wedstrijd begint om 14.45 uur op het Oostersportpark.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda