Sport

Harlinger Hockeyclub weekoverzicht


HARLINGEN - Afgelopen weekend speelden alle jeugdteams, dames 1 en de heren veteranen hun wedstrijden. Dames 1 speelde uit bij Graspiepers met 1-1 gelijk . Komende zondag spelen zij hun eerste thuiswedstrijd tegen Steenwijk. De veteranen zijn het seizoen overtuigend begonnen. Het team is flink aan het vernieuwen. Ook zondag was er weer een debutant in de persoon van Frank Burkels. Andere nieuwelingen zoals Geert Jan de Groot, Leo Steenbergen en Peter Steevensz zijn al bijna niet meer uit het team weg te denken. Laatstgenoemden waren met ieder een goal verantwoordelijk voor de 2-1 overwinning op HVA.

Jongens A1 haalden meteen de dubbele cijfers in hun debuut. Quick Stick was met 11-4 vele maatjes te klein. Het nieuwe jongens B1 team moest duidelijk nog aan elkaar wennen en kon een nederlaag tegen Hoogeveen niet voorkomen. Jongens D1 redden het niet in Roden ondanks enthousiast spel. Meisjes B1 is een veelbelovend team. Met liefst 6-1 winst werd de nieuwe competitie gestart. Meisjes C1 won ook : 1-0 Met de zelfde cijfers verloor de C2. Meisjes D1 ging opvallend makkelijk winnen tegen Quick Stick met liefst 7-0.

Bij de jongste jeugd wonnen de jongens D8 hun eerste wedstrijd dik. Van dit team mag dit seizoen nog het 1 en ander verwacht worden. De meisjes D8 wonnen van het lastige Groningen. Wat van de jongens gezegd wordt geldt ook zeker voor deze meiden, een topteam! Zover de schrijver weet wonnen bijna alle andere jongste jeugdteams ook hun wedstrijden. Details zijn helaas op moment van schrijven nog niet bekend.

Komend weekend is er weer volop actie aan de Westerzeedijk. Zaterdag de jeugd en zondag Dames1 en veteranen. De wedstrijden zaterdag zijn op tijd klaar om ruimte te maken voor de viering van het 45jarig bestaan van de club. Vanaf 14.00 is het feest aan de Westerzeedijk, met hockeywedstrijden en live muziek.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda