Voetbal

Harlingen ontvangt Zwaagwesteinde

Door JosMeinen
HARLINGEN - Na de overwinning op MKV afgelopen zondag neemt Harlingen het dit paasweekend op tegen hekkensluiter Zwaagwesteinde. Dit duel zal gespeeld worden op maandag tweede paasdag, omdat Zwaagwesteinde komende zaterdag op Ameland een inhaalduel tegen Geel Wit speelt.

Met alle nog in te halen duels voor de boeg worden het voor iedereen drukke weken. Maandag dus het duel tussen de jubilerende rood-witten en de in degradatienood verkerende Readtsjes. Daar waar Harlingen het hele seizoen goed meedoet aan de top en zelfs een periodetitel pakte, zitten de Readtsjes
dit seizoen in de hoek waar de klappen vallen. Slechts zes punten gepakt
in vijftien duels. Zij zullen er alles aan moeten doen om de winst te pakken
om nog enige houvast te vinden en rechtstreekse degradatie te ontlopen.

Harlingen daarentegen zal ook graag willen winnen om mee te blijven doen bovenin. Op zondag staan er twee wellicht cruciale duels op het programma die voor iedereen met een rood-wit hart zeker de moeite waard zijn om te volgen. Leeuwarden speelt de stadsderby tegen koploper Friesland en even verderop ontvangt MKV Lemmer. De concurrenten strijden dus tegen elkaar. Het belooft weer een mooi voetbalweekend te worden. Het duel op het Balkland begint maandag om 14.00 uur. Iedereen is welkom.

Programma 3e klasse A

Zaterdag 30 maart
Geel Wit-Zwaagwesteinde

Zondag 31 maart
Oosterlittens-Dronrijp
Leeuwarden-Friesland
Jubbega-Warga
MKV-Lemmer
Oerterp-Harkema O.

Maandag 1 april
Harlingen-Zwaagwesteinde
Geel Wit-Stiens

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda