Voetbal

Harlingen ontvangt DIO

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN- Voor de allerlaatste keer het Balklandbruggetje over. Komende zondag is het zover. Dan ontvangt de vv Harlingen in de allerlaatste thuiswedstrijd in de clubhistorie het elftal van DIO Oosterwolde.

De havenstedelingen zullen tot de tanden toe gemotiveerd zijn om deze historische wedstrijd in winst om te zetten. En ze willen de euforie van de 4-1 zege van veertien dagen geleden tegen Stiens vasthouden, om ook de derde helft te laten slagen. DIO Oosterwolde zal zich echter niet zomaar gewonnen geven, want door het kampioenschap van MKV en de periodewinst van DTD maken de Stellingwerfers een serieuze kans om de play-offs voor promotie naar de tweede klasse te halen. Op papier kunnen we dus een zeer aantrekkelijk duel verwachten.

Eerder dit seizoen in Oosterwolde deden de ouwe seunen het beslist niet slecht en leken lange tijd met een punt naar huis te gaan. Spijtig genoeg capituleerde men in de slotfase en stond men toch met lege handen. Een extra reden om komende zondag de winst in eigen huis te houden. Het duel begint zondag om 14.00 uur. Uiteraard is heel Harlingen en omgeving van harte welkom bij deze historische wedstrijd.

Programma en prognose
Harlingen-DIO Oosterwolde 1
Stiens-Leovardia 2
Lemmer-Dronrijp 1
Oerterp-Geel Wit 1
Warga-Trynwalden 2
Franeker-Harkema O. 2
MKV-DTD 1

|Doorsturen

Buienradar



Agenda