Voetbal

Harlingen naar Stiens

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Voor Harlingen zijn er nog drie duels te spelen in de onderlinge competitie. Het team van trainer Van Slooten reist nog af naar Stiens en Oosterlittens en ontvangt in de laatste speelronde Oerterp nog thuis.

Komende zondag dus het duel in en tegen Stiens. Stiens is zo goed als zeker in veilige haven, maar zal nog wel graag punten willen pakken en zich willen revancheren voor de nederlaag op het Balkland. Dat is voor beide ploegen nog altijd het doelpuntrijkste duel van het seizoen. Liefst twaalf doelpunten vielen er in de met 7-5 door Harlingen gewonnen wedstrijd.

De ouwe seunen zouden aan het einde van de rit op de tweede plaats kunnen eindigen, maar dan moeten er wel weer eens punten worden gepakt en doelpunten worden gemaakt. In de laatste vijf duels behaalde Harlingen slechts een schamel puntje tegen Warga en het doelsaldo van drie voor en twintig tegen is ook niet best.
In de eerste periode zette men echter een prima reeks neer en die werd gewonnen, waardoor er ongeacht het resultaat van zondag toch nacompetitie om promotie kan worden gespeeld. Als men dezelfde inzet heeft als in de eerste helft tegen Leeuwarden van afgelopen zondag, dan zou Harlingen de drie punten wel eens mee naar huis kunnen nemen. Zondagmiddag rond kwart voor vier weten we meer. Het duel in Stiens begint om 14.00 uur.

Programma en prognose 3e klasse A
Stiens-Harlingen 2
Geel Wit-Leeuwarden 2
Dronrijp-Friesland 2
MKV-Oosterlittens 1
Lemmer-Jubbega 3
Warga-Oerterp 2
Harkema O.-Zwaagw'einde 1

|Doorsturen

Buienradar



Agenda