Voetbal

Harlingen A1 kampioen

Door Jeroen Pietersma
OOSTEREND - Afgelopen zaterdag had Harlingen A1 uit tegen SDS A1 genoeg aan ??n punt, om kampioen te worden. Dit zou niet makkelijk worden daar de eerste wedstrijd tegen SDS A1 met 2-1 werd verloren.

Vol goede moed vertrokken de jongens met de bus, volgeladen met spelers en supporters naar Oosterend. Het werd een zware wedstrijd voor de jongens van vv Harlingen, tegen een stug verdedigend en op de counter spelend SDS.
Harlingen A1 had veel balbezit maar het scoren lukte nog niet. Vlak voor het einde van de eerste helft was het dan toch raak. Frank kon de bal over de doellijn schuiven; 0-1.

In de tweede helft werd het spel van Harlingen beter, maar ze konden de bal nog niet in het doel van SDS krijgen. Met nog tien minuten te spelen was het dan eindelijk raak. Justin knalde de bal loeihard in het doel in; 0-2.
Dit was de ontlading voor jongens van Harlingen A1. Trainer Barry werd bedolven onder de juichende spelers. Er werd hierna niet meer gescoord. Na de wedstrijd brak er een groot feest los op het Balkland.

|Doorsturen

BuienradarAgenda