Sport

Drukkerij Bambach Squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Johan Kwast – Dennis Wijnjeterp
Johan en Dennis houden wel van wat powerplay en dan zie je ook vaak snoei harde ballen in de rally’s. De eerste game ging mooi gelijk op en kon lang beide kanten op. Johan pakte de eerste game met 11-9. En ook in de tweede game gingen ze weer voor iedere bal en dan zie je ook prachtige lange rally’s met veel variatie. Ook deze game was na veel spannende momenten voor Johan met 11-9. En dan nog een game te gaan en het is beslist. Maar ook nu werd er weer fel gestreden voor ieder punt. Echter Johan wist de partij in zijn voordeel te beslissen en won met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Dennis een prachtpartij.

B-Poule

Eddy Sjollema – Peter Wierda
Beiden gingen super gemotiveerd de baan op en gingen voor de winst en dat zie je dan terug in de heftige rally’s waarin veel strijd werd geleverd. De eerste game wist Peter binnen te halen na vele lange rally’s met 14-12. In de tweede game was het ook weer een mooi gelijk opgaande strijd die Eddy in zijn voordeel wist te beslissen met 11-8. En ook in de derde game wist Eddy een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-7. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen, maar Peter had dezelfde gedachte en dan ga je allebei natuurlijk voor de winst. Het ging dan ook volop en dan zie je mooie felle rally’s met veel variatie en die steeds langer worden. Het was Eddy die een mooie voorsprong wist op te bouwen van 7-2, maar Peter bleef knokken voor ieder punt en wist weer terug te komen, maar Eddy stelde de winst veilig met 12-10 en in sets met 3-1 maar ook zeker een pracht partij voor Peter.

Nick Elzinga- Steven Brouwer
Het was Nick die de druk goed wist op te bouwen en hij pakte de game met 11-6. In de tweede game was het Steven die het spel naar zijn hand wist te zetten en moest Nick flink aan de bak. Steven wist de game nu binnen te halen met 11-9. In de derde game leek hij zijn opmars door te zetten en pakte een mooie voorsprong van 6-1. Maar Nick zag het gevaar ook en wist toch weer goed terug te komen en werd het toch nog een close finish met 11-8. En ook in de vierde game gaf Nick het voordeel niet meer uit handen en won de game met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook duidelijk is de vordering te zien in Steven zij spel niveau.

Siep Torenbeek – Nick Elzinga
Siep en Nick gelden als de favorieten in de B –Poule en wilden die stempel vanavond wel even zetten. Siep begon voortvarend en pakte in rap tempo de punten en moest Nick flink aan de bak. Siep pakte de game met 11-5. In de tweede game nam Nick duidelijk het spel in handen en moest Siep alle zeilen bijzetten om een paar punten te pakken. Nick won de game met 11-5. En ook in de derde game bleef Nick het spel dirigeren, maar wist Siep toch langzaam maar zeker weer een beetje druk op te bouwen. Nick pakte ook deze game met 11-7. Maar routinier Siep draait al een aantal jaren mee in de squash competitie en wist langzaam het spel weer naar zijn hand te zetten en ging voor iedere bal. Nick bleef ook knokken voor ieder punt, maar Siep pakte de game met 11-8. En ook in de laatste game bleef Siep een klein voordeel houden en wat Nick ook probeerde hij kon het net niet in zijn voordeel beslissen. Ook deze game was voor Siep na vele mooie rally’s met 11-8 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Nick een mooie partij die ook zomaar anders kan lopen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda