Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie


A-Poule Johan Kwast- Simon Bambach Het was Johan die de druk goed kon opbouwen en Simon flink liet lopen. Johan pakte de game na vele flitsende rally?s met 11-7. En ook in de tweede rally hield Johan het voordeel vast en knokte Simon wel voor ieder punt, maar ging er ook veel mis. Ook deze game was weer voor Johan met 11-7. En ook de laatste game trok Johan langzaam maar zeker naar zich toe en won met 11-7 en in sets met 3-0

Dennis Wijnjeterp – Michel v.d Ploeg
Dennis speelt momenteel super en is nog steeds ongeslagen en wil dat ook wel zo houden. Het pakte in hoog tempo de punten en wat Michel ook probeerde hij kon geen druk opbouwen. Dennis pakte de game met 11-3. In de tweede game ging ook Michel goed mee en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Maar ook nu was het weer Dennis die de game wist binnen te halen met 11-9. Maar in de derde game was Dennis weer helemaal in zijn spel en pakte hij de game met 11-2 en in sets met 3-0

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach
In de eerste game had Michel het spel goed onder controle en hij pakte in snel tempo de punten en won met 11-5. In de tweede game kwam ook Simon weer helemaal in zijn spel en dan gaat het ook weer mooi gelijk op. Simon wist na vele strakke rally’s de game te pakken met 11-8. In de derde game was het weer Michel die het spel kon dirigeren en ging er bij Simon veel mis net op de rand van de tin en noem maar op. De game was dan ook weer voor Michel met 11-5. En ook in de vierde game hield Michel het spel goed in de hand en speelde Simon vaak tegen zich zelf en dan lukt er niks meer. Ook deze game was won Michel met 11-5 en in sets met 3-1.

B-Poule
Bas komt in vorm en kan zijn spel steeds beter dirigeren. Hij wist de druk goed op te bouwen en hij pakte de eerste game met 11-5. Ook in de tweede game hield Bas het spel goed onder controle en wat Steven ook probeerde hij kreeg geen grip op het spel. De tweede game was dan ook weer voor Bas met 11-4. In de laatste game pakte Steven ook wat meer punten, maar Bas wist de game winnend af te sluiten met 11-6 en in sets met 3-0

Siep Torenbeek- Bert Erents
We zagen direct een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Het kon dan ook lang beide kanten opgaan en dan zie je ook vaak mooie rally’s op het scherpst van de snede. Het was Siep die de game kon pakken met 11-9. In de tweede game bleven beiden knokken voor ieder punt, maar ook nu was er weer een klein voordeel voor Siep en hij pakte de game met 11-6. En ook in de derde game gaf Siep het spel niet meer uit handen en pakte hij de game met 11-5 en in sets met 3-0.


Steven Brouwer- Peter Wierda
Steven ging er volop tegenaan en pakte al snel een voorsprong van 7-3, maar Peter knokte zich weer terug in de wedstrijd en het werd daarna een mooi gelijk opgaande strijd. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en we zagen veel variatie en wel heel erg lange rally’s. Peter pakte de game met 14-12. Ook in de tweede game ging het mooi gelijk op en ging de trucen doos helemaal open en dan zie je een het squash spel in al zijn variatie. Ook deze game was na vele spannende momenten voor Peter met 13-11. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen, maar Steven bleef gaan voor ieder bal en wist langzaam maar zeker de game naar zich toe te trekken. Hij won de game met 11-9. Ook in de vierde game bleef er volop strijd en wisten beiden goed te scoren. Maar Steven wist de game weer binnen te halen met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen natuurlijk voor de winst en met een vijfsetter als resultaat kun je ook zien dat beiden aan elkaar gewaagd zijn. Het was Steven die de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Peter een mooie partij.

Eddy Sjollema- Bas Koudenburg
De eerste game ging direct mooi gelijk op en kon lang beide kanten op. Het leek erop dat Bas de game zou pakken op de stand 11-8, maar Eddy wist het voordeel toch weer te pakken met 12-10. In de tweede game was het duidelijk Bas die het spel dirigeerde en de game pakte met 11-3.De derde game ging weer mooi gelijk op en wisten beide goed te scoren. Nu was het weer Eddy die met zeer tactische ballen de punten wist te pakken en Bas niet altijd de bal kon spelen die het in gedachte had. Eddy won de game met 11-8. En ook in de laatste game zagen we hetzelfde verloop en was het weer Eddy die de game kon pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas een mooie partij.

Nick Elzinga – Peter Wierda
Nick ging er direct volop tegenaan en overrompelde Peter met een knallende service waar hij geen goed antwoord op had . Nick pakte de game dan ook met 11-2. In de tweede game wist ook Peter goed om te gaan met de service van Nick en ging het nagenoeg gelijk op. Beiden knokten voor ieder punt en dan zie je mooie rally’s met veel variatie. Ook nu wist Nick de game weer net binnen te halen met 12-10. Ook in de derde game bleef er volop strijd en kon het lang beide kanten op, maar ook nu was het weer Nick die de game pakte met 11-8 en in sets met 3-0 maar zeker in de laatste twee games was Peter niet kansloos.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda