Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie


A-Poule
Johan Kwast – Ruben Altena
Johan moest even wennen aan Ruben zijn mooie folley,s die de snelheid in het spel flink verhogen. Beiden wisten goed te scoren en het ging dan ook mooi gelijk op. De eerste game was na vele strakke rally’s voor Johan met 11-9. In de tweede game was het Ruben die de game winnend wist af te sluiten met 11-7. Johan wist de derde game na vele lange en spannende rally’s op zijn naam te schrijven met 11-9. De vierde game verliep in het voordeel van Ruben hij won met wederom prachtig spel 11-7. En dan staat het weer gelijk en dan is het erop en beiden zijn momenteel in topvorm en zijn helemaal aan elkaar gewaagd. Nu was het Johan die de druk goed kon opvoeren en Ruben flink moest lopen. Johan pakte na vele mooie momenten de game met 11-6 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Ruben een mooie partij.

Dennis Wijnjeterp – Simon Bambach
Dennis ging voortvarend van start en pakte in rap tempo de punten en won de eerste game met 11-3. Ook in de tweede game ging Dennis als een speer en Simon probeerde het wel maar kreeg geen grip op het spel. Dennis won ook deze game met 11-3. In de derde game ging het bij Simon ook weer wat beter en wist hij ook weer goed te scoren. En we zagen dan ook direct weer mooie rally’s waarin op het scherpst van de snede werd gestreden. Maar ook nu was het weer Dennis die de game kon pakken met 11-8 en in sets met 3-0 maar in de tweede ronde zullen er ongetwijfeld weer winst kansen zijn voor Simon als de sloop werkzaamheden weer achter de rug zijn.

B –Poule
SiepTorenbeek- Eddy Sjollema
De vonken vlogen er direct vanaf en we zagen dan ook een game die lang beide kanten op kon gaan. Het was Siep die de eerste game net wist te pakken met 11-9. In de tweede game wisten beide ook weer goed te scoren, maar nu was het Eddy die het voordeel aan zijn kant wist te houden en won met 11-8. In de derde game was er weer een klein voordeel voor Siep en hij won de game met 11-6. En ook in de laatste game gaf hij het voordeel niet meer weg en won met 11-3 en in sets met 3-1.

Siep Torenbeek – Steven Brouwer
Steven wist na vele enerverende rally’s de game te pakken met 11-8. In de tweede game was het duidelijk Siep die het spel dirigeerde en de game naar zich toe trok en won met 11-3. In de derde game wist Steven het spel weer naar zich toe te trekken en kon hij de druk goed opbouwen. Hij pakte de game met 11-6. In de derde game leek Steven voor de afsluiter te gaan hij pakte al snel een mooie voorsprong van 6-1. Maar ook Siep laat zich niet snel van de wijs brengen en kwam ijzersterk terug. Vanaf dat moment was het een gelijk opgaande strijd en wisten beiden goed te scoren. Siep won de game na vele spannende momenten met 14-12.En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder beiden hadden zeker kansen op de overwinning. Het ging mooi gelijk op en we zagen dan ook veel variatie in de rally’s . Maar er kan maar een winnen en dat was Siep na veel strijd met 12-10 en in sets met 3-2 maar ook van Steven gaan we zeker meer mooie partijen zien.

Nick Elzinga – Bert Erents

Nick wist de druk direct goed op te bouwen en liet Bert flink lopen. Nick pakte de game met 11-6. In de tweede game kwam ook Bert goed op stoom en wist steeds meer punten te pakken. Het werd dan ook een mooi gelijk opgaande strijd die toch weer door Nick werd gewonnen met 11-8. En ook in de derde game liet Nick het spel niet meer uit handen glippen en won met 11-6 en in sets met 3-0.

Peter Wierda – Siep Torenbeek

Ze gingen allebei voortvarend van start wisten goed te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en het was een mooi gelijk opgaande strijd . De eerste game was na veel spannende momenten voor Peter met 14-12. In de tweede game kreeg Siep goed grip op het spel en leek Peter even overrompeld. Siep won de game met 11-3. In de derde game was Peter er ook weer helemaal en zagen we weer mooie strakke rally’s met veel variatie. Peter wist nu de game weer te pakken met 13-11. Siep counterde direct en wist de stand weer gelijk te trekken met winst in de vierde game 11-4. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder en Siep is tot nu toe nog ongeslagen en wilde dat wel zo houden.Maar ook nu was het Peter die na vele spannende momenten de winst kon pakken met 11-7 en in sets met 3-2. Nu gaan beide spelers weer aardig gelijk op dus volop kansen in de tweede ronde.

Nick Elzinga – Bas Koudenburg

Bas moest nog wat in zijn spel komen en dan lukt alles nog niet zo als je wil. De eerste game was dan ook voor Nick met 11-6.Ook in de tweede game had Nick het voordeel aan zijn kant, maar moest er wel hard voor gewerkt worden. Nick won weer met 11-6. In de derde game waren ze aan elkaar gewaagd en kon het lang beide kanten op. Maar ook nu was het Nick die met klein verschil de game wist te pakken met 11-9 en in sets met 3-0. Mmaar Bas gaat zeker beter in zijn spel komen en er zijn al afspraken gemaakt om meer te trainen met elkaar.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda