Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie


Dennis Wijnjeterp- Martin v.d. Ploeg Dennis en Martin houden allebei wel van power play en het ziet er dan ook vaak flitsend uit met strakke rally?s. Het was Dennis die de eerste game op zijn naam wist te zetten met 11-6. In de tweede game was het duidelijk Dennis die het spel dirigeerde en kwam Martin niet in zijn spel. Dennis pakte de game met 11-4. In de laatste game pakte ook Martin weer wat meer punten, maar ook nu hield Dennis het spel goed in de hand en won met 11-6 en in sets met 3-0 maar er komt nog een herkansing ronde en wie weet kan Martin dan weer wat goed maken.

Erik Menks –Simon Bambach
Het werd een mooi gelijk opgaande strijd en beiden wisten goed te scoren. We zagen dan ook mooie snelle rally’s waarin beiden veel moesten lopen. Maar dat zijn de spel momenten waarin je aan elkaar gewaagd bent Erik pakte de game met 11-8. In de tweede game leek de winst naar Simon te gaan hij stond even op 9-8. Echter een foutje en het loopt direkt anders Erik pakte de game alsnog met 11-9. En in de laatste game kon Erk het spel blijven dirigeren en hield hij Simon goed onder druk en dan pak je de punten. De game was dan ook weer voor Erik met 11-5 en in sets met 3-0 en Simon kijkt nu al vol goede moed uit naar de tweede ronde om weer even een revanche te spelen.
 
Erik Menks – Taipan Yau
Erik en Taipan staan altijd garant voor een knallende partij en gaan voor iedere bal. We zagen dan ook direct snelle en mooie rally’s. De eerste game wist Erik op zijn naam te zetten met 11-6. Taipan kon in de tweede game het voordeel aan zijn kant houden en won met 11-6. In de derde game counterde Erik direct en wist hij na veel strijd de game naar zich toe te trekken en won met 11-6. In de vierde game bleef het stuivertje wisselen en kon het ook nog steeds beide kanten op.

Maar het leek afgesproken dat nu Taipan weer zou winnen met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder beiden hadden hun zinnen gezet op winst en daar gingen ze ook voor. Het werd weer een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Maar zoals gezegd er kan maar een winnen en dat was Erik met 11-7 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Taipan een super partij met zeker kansen in de tweede ronde.


B-Poule
Eddy Sjollema- Steven Brouwer
Eddy had er zin en ging gelijk volle bak en trok de punten naar zich toe. Steven had niet echt een antwoord op Eddy zijn geraffineerde spel met name voorin pakt hij de punten. Eddy won de game met 11-5. In de tweede game kreeg Steven ook goed grip op het spel en kon hij Eddy onder druk zetten en dan pak je de punten. Steven won de game met 11-6. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en was het lang onduidelijk wie de game kon pakken. De rally’s werden op het scherpst van de snede gestreden en dan zie je een gevarieerd spel. Eddy won deze game met 11-9.En dan nog een game en de buit is binnen, maar Steven dacht meer aan de gelijkmaker en kreeg de nodige informatie van coach Joost.

Steven bleef gaan voor iedere bal en ook Eddy trok alle registers open en bleef gaan. Het werd dan ook een mooie strakke game met veel variatie .De game was na vele spannende momenten voor Steven met 12-10.En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Eddy leek snel uit te lopen en pakte in rap tempo de punten, maar maakte ook wel weer veel fouten en daar maakte Steven goed gebruik van. Steven bleef dan ook redelijk volgen echter Eddy pakte de game met 11-6 en in sets met 3-2 en dat zijn toch de mooiste partijen waarin het lang beide kanten op kan gaan.

Peter Wierda- Bert Erents
Dit beloofde weer een titanen strijd te worden en beiden waren er klaar voor. Het was Peter die zijn squashmaat goed onder druk hield en de punten kon pakken. De eerste game was voor Peter met 11-4. In de tweede game ging ook Bert weer goed mee en moest Peter vol aan de bak om de punten te pakken. Bert maakte nu veel minder fouten en dan pak je ook de punten, maar ook nu was de game na vele spannende momenten voor Peter met 11-6. In de derde game speelde Peter helemaal zijn spel en moest Bert veel rally’s laten lopen. Peter pakte de game met 11-3 en in sets met 3-0 Bert zal ongetwijfeld naar de revanche partij toewerken en dan weer even wat proberen recht te zetten en even weer wat spierpijn wegwerken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda