Sport

Drukkerij Bambach Squash Competitie


HARLINGEN - Drukkerij Bambach is 1 november weer van start gegaan en belooft weer een enerverend geheel te worden.

A-Poule

Dennis Wijnjeterp- Joost Poutsma

Dennis en Joost beten de spits af en voor Joost is  de A-poule zijn nieuwe uitdaging. Zoals we gewend zijn gaan beide spelers voor iedere bal en dan zie je mooie rally’s. De eerste game was na veel strijd voor Dennis met 11-6. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en waren beiden in staat om de game te pakken. Maar ook nu kwam Dennis weer als winnaar uit de bus met 12-10. Ook in de derde game bleef het spannend tot de laatste minuut en wisten beide weer verrassende ballen te spelen. Maar er kan er maar een winnen en dat was weer Dennis met 12-10 en in sets met 3-0. Maar ook voor Joost zeker een mooie partij die hiermee wel laat zien dat de A poule de juiste plek voor hem is.

B-Poule

Nick Elzinga – Peter Wierda

Nick opende voortvarend en Peter moest alle zeilen bijzetten om grip op het spel te houden. Nick pakte de eerste game na vele mooie rally’s met 11-6. Ook in de tweede game hield Nick het spel goed in de hand en wist hij weer een klein voordeel op te bouwen. Maar ook nu bleef Peter knokken voor ieder punt en dan loop je toch goed mee. Ook deze game was weer voor Nick met 11-7. In de derde game wist Peter weer een klein voordeel aan zijn kant te houden en trok hij langzaam de game naar zich en won met 11-7. In de vierde game had Peter wel zin aan de gelijkmaker, maar daar dacht Nick anders over en speelde strakke rally’s met veel ballen achterin. En na weer vele enerverende rally’s was het Nick die de game kon pakken met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter een mooie partij.

Steven Brouwer- Bas Koudenburg

Het ging gelijk volop en dan zie je mooie strakke rally’s waarin beiden goed weten te scoren. De eerste game was een gelijk opgaande strijd die door Steven werd gewonnen 11-9.In de tweede game wist Bas het voordeel aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-6. In de derde game was het duidelijk weer Steven die het spel dirigeerde en Bas goed onder druk kon houden. Bas bleef gaan voor iedere bal , maar Steven wist de game te pakken met 11-5. En dan nog een game en de buit is binnen, maar Bas dacht hier anders over en wist het voordeel aan zijn kant te houden. Bas trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-6. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Coach Joost Poutsma gaf dan ook de nodige support aan Steven. Beiden gingen voor de winst en wisten menig rally te pakken, maar het was Steven die de winst na veel strijd wist te pakken met 11-7 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Bas weer een mooie partij waardoor hij alleen maar scherper door wordt.

Siep Torenbeek- Bert Erents

Beiden hadden er zin aan en aan de voorbereiding was weer heel wat trainingen arbeid vooraf gegaan. In de eerste game moest Bert goed wennen aan Siep zijn spel en met name de ballen die normaal een punt betekenen ging dat nu niet op. De eerste game was dan ook voor Siep met 11-5. In de tweede game wist Siep de druk nog verder op te voeren en dan pak je de punten hij won met 11-3. En in de laatste game ging Siep voor de volle winst en pakte hij de game met 11-0 en in sets met 3-0 maar is nog een herkansing in de volgende ronde en wie weet liggen de kansen dan anders.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda