Sport

Brett Kieftenburg wint muurkaatsen Kimswerd

Door Jeroen Pietersma
KIMSWERD - Bij het tweede muurkaatstoernooi in Kimswerd heeft Brett Kieftenburg voor de tweede keer een prijs weten te winnen. De muurkaatsers in Kimswerd trainen de hele winter in het MFC en zo nu en dan kaatsen de heren en dames een gemengd toernooi.

Er wordt elke keer met een andere partner gespeeld, waardoor van tevoren niet te zeggen is wie er wint. Het komt aan op tactiek, techniek en natuurlijk heb je ook wat geluk nodig. 
De wedstrijdleiding is in handen van Johan de Groot en Tiny Osinga. Zij hebben de wedstrijden goed weten te plannen en het is een geslaagd toernooi geworden.
Afgelopen zondag hebben drie heren beslag weten te leggen op de eerste drie plaatsen. Na vijf wedstrijden had Brett vier keer gewonnen en hij was de enige. Chris Monfils en Sjoerd Atze de Jong bezetten respectievelijk de tweede en derde plaats. Zij hebben beiden drie partijen gewonnen, maar Chris had iets meer punten in de wedstrijd gescoord.
 De prijs was een tegoedbon voor Homminga’s lekkere winkeltje plus voor de winnaar een krans van Feikje van der Duim. In de bar zorgden Piet en Jelly Bervoets voor een hapje en een drankje en daar bleef het nog lang gezellig. Het volgende toernooi is op 2 februari.

|Doorsturen

BuienradarAgenda