Sport

Alynia kampioen Sponsorcompetitie

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Al tal van jaren organiseert PV Ons Genoegen een bedrijven sponsorvluchten-competitie. Er wordt gevlogen om het kampioenschap in vijf tours. De Vitesse is reeds uitgereikt aan Copini Brillen en Contactlenzen. Verder Midfond, Fond, Jonge Duiven en de Natour en ten slotte om het Bedrijven Generaal Kampioenschap alle Sponsorvluchten van Harlingen.

Deze Midfond Tour over zes vluchten werd vorig jaar gewonnen door Smeding Groente en Fruit. Dit jaar was het Architecten Bureau Alynia dat uit de handen van voorzitter Age Zijlstra de beker en de bloemen in ontvangst mocht nemen. Tweede is Groente en Fruit Kwekerijen AC Hartman BV en derde De Smulpot, het lekkerste winkeltje van Harlingen. Vierde is Bierma voor al uw bestrating en vijfde Grafisch Centrum Harlingen.

De andere sponsoren waren in willekeurige volgorde: Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen, Slagerij Marten van de Zee op de Spektmarkt, Harlinger Courant/Flevodruk, Smeding Groente en Fruit, Nauta’s Schildersbedrijf, Café de Tuinzicht in de Nieuwstraat, W en T voor al uw advies Sexbierum, Vleesbedrijf Ruitenberg Terschelling, Copini Brillen en Contactlenzen, Cor Nijkamp Bloemen, Bouwbedrijf Bruinsma BV, Bouma all in Klus Service, Harlinger Benzinestation Q8 Nico en Ingrid Porte, Visser Containers en Recycling, Harlingenboeit.nl, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, LA & D Holland, Tegelzetbedrijf Frits van Koolbergen, Café de Lanen op de Lanen, Hotel Restaurant Anna Casparii.

|Doorsturen

BuienradarAgenda