Nieuws

Vertelfestival ?Verhalen Aan De Waddenzee? zondag van start

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Aanstaande zondag wordt voor de eerste keer het Vertelfestival ?Verhalen Aan De Waddenzee? georganiseerd in Harlingen. Vertellers brengen hun verhalen op een drietal prachtige plekjes in de binnenstad en aan de haven. Arend van Dam doet zijn verhaal over De Poolse Jongen in het Hannemahuis; Frank Belt vertelt over Luie Peter in het bezoekerscentrum op Werf Willem Barentsz en Dory de Wilde is Bij De Buurvrouw en verhaalt over Anna Casparii.

Het middagprogramma begint om 15.30 uur op de binnenplaats van Stadslogement Almenum nabij de Grote Kerk. Van daaruit gaan de deelnemers op eigen gelegenheid langs drie historische plekken waar ze worden ontvangen door een verhalenverteller uit Harlingen. Het programma wordt om 18.00 uur afgesloten met een winterse lekkernij Bij de Buurvrouw.

Kaarten zijn nog tot en met zaterdag verkrijgbaar via Boekhandel Wever in Harlingen. De prijs is € 7,50 per persoon, inclusief de winterse lekkernij. Daarna – indien beschikbaar – kaartverkoop zondag voor aanvang bij het Stadslogement. Vol is vol. Meer informatie en kaartreservering via email: luister@verhalenaandewaddenzee.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda